Shokon 15-vjeçarja shqiptare, kërkon shokë që bëjnë seks me para (FOTO)


Në moshën e saj ne luanim me top dhe shikonim filma animacion si “Dragon Ball”, “Tomy&Jerry;” etj…
Por ky brez është shthurur krejtësisht ndoshta edhe nga rrjetet sociale që pasqyrojnë shumë informacione dhe video të ndryshme. Djemtë nuk i ndajnë cigaret, llotot dhe hashashin, ndërsa vajzat kanë probleme make-upi, zënkat ne mes të shkollës apo rritjen e follow-ers në “Instagram”.
Bëhet fjalë për një moshë më të vogël se ajo e pjekurisë dhe kanë gjithë këto “probleme” sociale. Kjo vajzë e ka tepruar vërtet pasi ofronte shërbime seksuale në këmbim të lekëve.
Kjo vajzë i kërkon shokut të saj t’i gjejë ndonjë shok për të bërë seks me lekë, 30 ka thënë ajo është pazari i fundit. Për t’u shqetësuar është pasi ky brez po degjeneron.
1-637-620x330-1-530x300

2-311-319x300