Skandal në Shkup: Mjekët e mbyllin në zyrë drejtorin. 11 muaj i kishte lënë pa rroga!


Punonjësit e klinikës stomatologjike në Shkup, mjekët, dhe personeli sot e kanë mbyllur drejtorin ekonomik në zyrën e tij, pasi nuk kishin marrë që 11 muaj paga.
Sipas 24 Vesti, pasi punonjësit u mblodhën jashtë zyrës së drejtorit Dejan Ilioskit, ai doli dhe iu drejtua atyre në një mënyrë arrogante, transmeton TetovaSot.
Pastaj disa punonjës shkuan tek ai, pas të cilës ai u mbyll në zyrë.
Punonjësit thonë se situata ishte qetësuar nga drejtor profesional i klinikës Arian Daci, i cili i ka bindur për të vepruar në mënyrë paqësore.
Njerëzit jashtë zyrës ishin larguar pasi u ishin premtuar se pagat do t’i marrin sot./TetovaSot
1-970-598x330